Prachtig vakantiehuis in Wolphaartsdijk , Zeeland

ZE649
Prachtig vakantiehuis in  in</span> Wolphaartsdijk, Zeeland
  • Maximaal 6 Personen
  • 3 slaapkamers
  • internet
  • Huisdieren

Vanaf:

€ 470.00
In Wolphaartsdijk, op 100 meter van het Veerse Meer, staat dit gezellige vakantiechalet te huur voor 4 tot maximaal 6 personen. Het is rustig gelegen naast de ingang en de speeltuin van het kindvriendelijke gezinspark en heeft een omheinde tuin zodat kleine kinderen en huisdieren veilig kunnen spelen. In het vakantiechalet zelf zijn vier slaapplaatsen, de overige twee slaapplaatsen zijn in de blokhut naast het chalet te vinden.
De familiecamping heeft meerdere faciliteiten zoals een wasserette, eenvoudig restaurant met bar, tennisbaan, fietsverhuur en een visvijver waar u karper en paling kunt vangen. Voor de kleinste kinderen wordt er in het hoogseizoen animatie verzorgd.
In de direct omgeving vindt u een supermarkt, met verse broodjesservice, restaurants, minigolf, meerdere jachthavens met onder andere sloepenverhuur. Dit laatste is een mooie manier om het ernaast gelegen Veerse Meer te ontdekken met al haar mogelijkheden om diverse watersporten te beoefenen. Aan de ingang van het park vindt u tevens een duikstation waar u uw duikflessen kunt laten vullen.
Voor een fijne vakantie aan het Veerse Meer samen met uw gezin moet u zeker dit gezellige 4 tot 6 persoons vakantiehuis in Wolphaartsdijk huren.

Ligging

Gelegen in Wolphaartsdijk , Zeeland

Reviews (0)

Prijzen

Prijzen voor de diverse periodes (exclusief eventuele bijkomende kosten)

Periode

 

Week

Boeken

Midweek

Boeken

Weekend

Boeken

(prijzen zijn exclusief €24,50 boekingskosten en schade garant)

Bezetting

Beschikbaarheid en prijzen

(prijzen zijn exclusief €24,50 boekingskosten en schade garant)

Faciliteiten

Tv

Magnetron

Koelkast

Tuin

 

Nieuwsbrief:

Aanmelden

Euroeesche VerzekeringenMKB

Praat mee: